Matras op maat laten maken

Bent u op zoek naar een oplossing om heerlijk tot rust te komen en te genieten van een goede nachtrust tijdens uw bootvakantie? Seminautic biedt de perfecte oplossing met een bootmatras op maat! Ons team staat klaar om een bootmatras te ontwerpen dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke behoeften, lichaamsbouw, slaaphouding en de afmetingen van uw boot.

Optimale pasvorm en ondersteuning voor uw lichaam

Onze 4-zijdig afritsbare bootstoffering is voorzien van 3D-antislip en bestaat uit een natuurlijke Tencel®-topping. Deze stof ventileert optimaal, is anti-allergisch en antibacterieel. Bovendien is de stoffering zacht voor de huid en vrij van schadelijke chemicaliën. Hierdoor kunt u altijd genieten van een schoon en fris matras. Bij Seminautic begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw slaapsituatie geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Zo kunt u uw matras volledig afstemmen op uw gewenste vorm en comfort. Daarnaast bieden wij extra flexibiliteit door middel van ons tussenstuk, waardoor u kunt kiezen voor een groter slaapoppervlak of een gemakkelijkere instap.

Ontdek de voordelen van onze maatwerk matrassen voor op uw boot

Geniet van comfortabel slapen op maat, met optimale ondersteuning en schimmelwerende en uitstekend ventilerende materialen.Maak gebruik van de mogelijkheid om op locatie te proefliggen en uw matras zelf te kiezen, terwijl onze persoonlijke slaapadviseurs u begeleiden in het proces.

Unieke Vaar In-service

Wilt u uw oude matras niet meenemen naar onze showroom? Geen probleem! Maak dan gebruik van onze Vaar In-service en vaar met uw boot naar onze Sonse Haven. Wij bieden een digitale inmeting van uw boot, een uitgebreid gesprek over uw wensen en behoeften en de mogelijkheid om verschillende matrassen uit te proberen en te vergelijken.

Over Seminautic

Seminautic heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kun je vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit.